Mer fra Ridderuken

Uken på Beitostølen har som nevnt vært veldig lærerik. Jeg og 11 andre fra klassen havnet som ledsagere på ungdomsgruppa, var jobb døgnet rundt og til tider slitsomt. Men jeg er veldig glad for at jeg har tilbragt en uke med ungdommene. 

Sjekk ut bilder fra uken her, sjekk spesielt bilde nr 250 ;)

Har vært sammen med ungdommer som har Celebral Parese (CP), blinde (helt blind, oppfatter ikke lys engang), ungdommer i rullestol og ungdommer med lammelser. Det absolutt mest fantastiske med disse ungdommene var at i løpet av en hel uke hørte vi aldri klaging over noen ting, det var aldri noe som var umulig, for tungt eller generelt dritt. Når vi ser hva disse ungdommene med funksjonshemminger får til kjenner jeg at det blir litt oppgitt over alle "problemene" vi som er funksjonsfriske har.

Jeg hadde gleden av å tilbringe min uke sammen med Vilde, ei jente på 15 år som er rullestolbruker. Vilde var som tenåringer flest ikke bestandig helt mentalt tilstede. Men for ei positiv og blid jente til tross for de utfordringene hun har i hverdagen. Vilde driver med langrennspigging (sitter i en kjelke og staker seg gjennom løypa), og alpint (der hun kjører i en sitski eller slalomski med en stol på) Vilde i fint driv på sitskien sin.En piggekjelke.

På  en av treningsturene til meg og Vilde utfordret hun meg til å stake 5 km løypen, kunne jo ikke være noe dårligere enn henne så jeg gjennomførte tidenes styrketrening for armene. Jeg var helt gåen i armene i et par dager etterpå. Det skal også nevnes at hun utfordret meg i håndbak, men det nektet jeg. Kunne jo ikke tape for en 15 år gammel jente.. ;) 

Det er fremdeles noen dager igjen til søknadsfristen for SO går ut, så til de som ikek har søkt ennå: Faglærer idrett og kroppsøving på Notodden er et helt glimrende studie.

Slenger ut litt bilder de siste dagene fra tidligere studier og ting vi har gjort gjennom studiet vårt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

studentmarius

studentmarius

29, Vågan

Superdad

calling cards
calling cards

Kategorier

Arkiv

hits